some text

Mijn winkelwagen :

Bel ons op : 020 - 7192327

Retourbeleid en Garantie

14 dagen bedenktijd

Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. Wij zullen proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen. U kunt elk artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren: de zogenaamde 'afkoelingsperiode'. Om het product te kunnen retourneren is het wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is, en indien mogelijk in de oorspronkelijke, onbeschadigde verpakking zit. Schade aan een verpakking die veroorzaakt is door de verzending valt hier uiteraard niet onder. De verzendkosten van het terugsturen van producten zijn voor rekening van de klant.

Bestelling annuleren

Om uw bestelling te annuleren nadat u deze hebt geplaatst, dient u contact met ons op te nemen. Wij zorgen er in dat geval voor dat uw bestelling wordt geannuleerd. Wanneer u ook de betaling al heeft voldaan zorgen wij ervoor dat het reeds betaalde bedrag wordt gecrediteerd.

Ruilen / Retourneren van artikelen

Indien u een artikel wenst te ruilen of retourneren, volg dan onderstaande stappen. Zo kunnen wij uw retourzending zo soepel en snel mogelijk afhandelen.

 • Zorg ervoor dat het product dat u retour wilt sturen compleet en onbeschadigd is en indien mogelijk in de complete en onbeschadigde verpakking zit.
 • Meld via support(at)reklaprint.com dat u het desbetreffende artikel retour wilt sturen. Vergeet daarbij niet uw ordernummer te vermelden in het onderwerp!
 • U ontvangt van ons binnen 24 uur een reactie met bijbehorend retourformulier en een uniek RMA-nummer.
 • Vul dit formulier zo compleet mogelijk in. Hier staat ook het adres op vermeld waar u het artikel naar toe kunt sturen. Het is essentieel dat u dit RMA-nummer op de retourzending vermeld!
 • Stuurt u het product retour naar het aangegeven afleveradres dat op het formulier staat vermeld.
 • Verpak het product goed om schade tijdens de retourzending te voorkomen.
 • Vergeet niet om een kopie van uw factuur en het ingevulde retourformulier bij de verzending toe te voegen.
 • We verzoeken u binnen 14 dagen na ontvangst van uw RMA-nummer het artikel te hebben geretourneerd. Na deze periode vervalt uw RMA-nummer en dient u opnieuw contact met ons op te nemen.

Wij ruilen het artikel indien voorradig direct om of storten binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag + eventuele heenverzendkosten terug op uw rekening. Retourzendingen die retour worden gestuurd zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen.

Uitzonderingen

Niet alle artikelen kunnen geruild of geretourneerd worden, er zijn enkele uitzonderingen om verschillende redenen:
 • Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
 • Verbruiksartikelen zoals screenprotectors of reinigingsvloeistof (indien de verpakking is geopend).
 • (indien de verpakking is geopend).
 • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.
 • Artikelen die gebruikt zijn (bekijken en passen mag uiteraard wel)

 

Kosten retourzending

De kosten van de retourzending zijn geheel voor de rekening van de verzender en worden daarom niet door ons vergoed.

Geld terug

Indien de artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoen wij de betaalde prijs plus eventuele heenverzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen.

Garantietermijn

Alle producten worden door ons geleverd met 12 maanden fabrieksgarantie. Enkele fabrikanten leveren een uitgebreidere garantie. De garantieperiodes varieren hierbij van 24 maanden tot maar liefst levenslang. Als u meer informatie wenst te ontvangen van een bepaald product, neem dan gerust contact met ons op.

Bij wie heb ik garantie?

Indien een product onverhoopt kapot gaat dan heeft u altijd eerst met ons te maken. Wij regelen alles met onze leveranciers en zullen het product zo snel mogelijk vervangen of repareren. In sommige gevallen is het mogelijk dat het product niet meer leverbaar is. In deze gevallen zal het product in overleg met u worden vervangen door een gelijkwaardig alternatief.

Defect binnen de garantieperiode

Om aanspraak te maken op garantie neemt u altijd eerst per e-mail of telefoon contact met ons op. Wij vertellen u dan hoe u het product het beste kunt retourneren en wat de procedure is. In sommige gevallen is een foto van het defect voldoende. We zullen dan direct een nieuw product versturen. Defecte producten die retour worden gestuurd zonder dat daar vooraf met ons over is gecommuniceerd worden niet in behandeling genomen. Houd bij het melden van defecten altijd het oorspronkelijke ordernummer bij de hand.

New layer...